Nyt æresmedlem i Hørning Håndbold.

Til dette års HH Awards blev der traditionen tro, valgt et nyt æresmedlem i Hørning Håndbold.

Læs indstillingen herunder:

Det nye æresmedlem er en person som har været med i håndboldklubben i over 25 år. Igennem de mange år har personen været en stor drivkraft både som spiller, træner for utallige hold og frivillig med mange kasketter.
Det kommende æresmedlem var også med til at stifte Hørning Håndbold som selvstændig forening i 2012. Inden da var personen som nævnt en del af BUF og Team Hørning Håndbold.

De sidste år af tiden i Team Hørning og alle årene i Hørning Håndbold har personen siddet i bestyrelsen og været sportslig ansvarlig.
Personen har også trænet rigtig mange hold, altid med stor passion og hjerte. Hvis man spørger de spillere, som personen har trænet, vil de fleste nok sige ordene; Seriøs, hård og kontant udenpå, men blød, betænksom og omsorgsfuld indeni. Sammen med de hold personen har trænet, har de været vidt omkring og repræsentere HH.

Utallige stævner indlands, Partille Cup, Prag Cup, Norden Cup osv.
Specielt stævnet i Partille betyder meget for personen og efter det første år hvor der kun var et hold afsted fra HH, er personens entusiasme nu smittet af til mange andre, så Partille er blevet en tur hvor mange af klubbens hold er med, år efter år.

For personen betyder det meget, at de frivillige i Hørning Håndbold trives og har det godt, derfor tog personen også i tidernes morgen initiativ til den sociale pakke for trænere/ ledere som gør at klubbens frivillige flere gange om året mødes og hygger sig sammen. Det ved vi at mange sætter stor pris på.

Arrangementer som godnat håndbold, håndboldskole, camps, motorikdage osv. har personen været med til at grundlægge for mange år siden, nogle af dem for så længe siden, at flere af vores nuværende senior spillere og trænere/ ledere selv har deltaget da de var ungdomsspillere.

Kvinden som vi snakker om, startede for 14 år siden et lille ungdomsstævne op, som i dag har omkring 1500 deltagere. I alle 14 år har hun været ansvarlig for stævnet, med omkring 1 million i overskud.

Igennem årene er hendes frivillige arbejde heller ikke gået ubemærket hen og derfor er hun også blevet hædret for dette nogle gange.
i 2014 fik hun tildelt ”du gør en forskel prisen” af Skanderborg kommune og DIF og i 2020 blev hun ”årets ildsjæl” i JHF kreds 5.

i nomineringen fra 2020 stod der blandt andet:

Susanne har været frivillig og en drivkraft i Hørning Håndbold i en menneskealder.

Hun er et forbillede for mange af vores unge frivillige både som idrætsleder og træner. Susanne er en del af vores bestyrelse, men også vort sportslige udvalg, som står for rekruttering af trænere og ung trænere. Susanne gør en kæmpe forskel i vores forening, hun er med sit store hjerte for håndbolden med til at inspirere og fastholde både spillere og frivillige i vores klub og er medvirkende til de gode rammer og det fantastiske sammenhold, som vi har i Hørning Håndbold.

I dag varetager hun stadig mange opgaver i Hørning Håndbold. Hun er træner for vores succesfyldte Tumlehold, bestyrelsesmedlem, sportslig ansvarlig, materiale ansvarlig og stævneansvarlig.

At Hørning Håndbold er hvor vi er i dag, med 525 medlemmer og over 80 frivillige skal i høj grad også tilskrives vores nye æresmedlem. Med hendes engagement, vedholdenhed og tusindvis af frivillige timer er fundamentet i foreningen skabt og til glæde for alle aldersgrupper.

Vi håber, at hun stadig kan finde lyst, tid og kræfter til fortsat, at være en kæmpestor del af Hørning Håndbold.

ÆRESMEDLEM 2023 og det femte af slagsen: SUSANNE ØRTENBLAD.

Foto og kilde: Hørning Håndbold.

Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *